субота, 18. фебруар 2012.


                         vs










Eh......kad čovek nije nikada zadovoljan.....neko se žali da ima višak......manji broj njih pati od manjka....sve u svemu nikad nije dovljno dobro!
Međutim, da li je naše zadovoljstvo odn. nezadovoljstvo izazvano činjenicama ili je u pitanju način pogleda na svet......ili nam se možda samo čini da je "trava zelenija kod komšije"....pa je tako Caca uvek doterana, ima idealnu liniju, a Daca ima para za najlepšu i najskuplju garderobu koja može da sakrije sve njene "mane" kad bi ih imala?.....Eh....!!!!!
I onda je na scenu nastupa čuveni frižider!!!!! Neko "stres leči" noćnim posetama istog, a neko ne može očima da vidi hranu......i eto problema-dok su prvi sve puniji drugi postaju sve "tanji"......a ko danas može da kaže da nema problema?!
I da li su u pitanju zaista pravi problemi ili oni koje mi želimo da vidimo tako, manje je važno za našu priču....time neka se bave psiholozi a mi ćemo našim izgledom i kilogramima!
I konačno dolazimo do onog što sam želela da vas pitam......
Naime, pošto čitate blog profesionalnog nutricioniste, ako želite da vam bude pomognuto moraćete i vi malo da poradite na tome! Od vas očekujem saradnju....za početak želim da vam postavim prvo pitanje:

1. KAKO REAGUJETE NA STRES?
a) pokušavam da" svarim" problem tako što "gutam" sve što stignem.....
b) želudac mi se "veže u čvor" i ne mogu da progutam niti zalogaj hrane......
c) nešto treće (napišite šta)

Ovaj blog ima savetodavnu funkciju i nije zamišljen da da zameni terapije, preglede i druge vidove stručne pomoći niti da se bavi dijagnostikom i/ili lečenjem bilo kog poremećaja, stanja ili bolesti, i odriče bilo kakvu odgovornost za eventualno nastajanje štetnih posledica po zdravlje koje bi nastale usled primene bilo kog saveta ovde iznetog bez dalje lične konsultacije odgovarajućeg stručnog lica!

Нема коментара:

Постави коментар